Handelsbetingelser 

Alle produkter og services udbydes af:

 

Kropsvis (v/Simon Funder)

Mejlgade 28, over gården, 1. sal

8000 Aarhus C

c/o ManuVision Huset

CVR-nr.: 38274570

Kontakt: simon@kropsvis.dk

 

 

Betingelser for enkeltsessioner og -forløb

 

Betaling for både fysiske og online sessioner skal ske direkte efter sessionens afslutning med mindre andet bliver aftalt. Sessioner kan betales ved mobilepay (55663) eller bankoverførsel (8401 1071564).

 

Betaling for forløb skal ske inden forløbets begyndelse med mindre andet bliver aftalt. Det er ikke muligt at få refunderet betaling for forløb efter forløbets påbegyndelse, dvs. efter den første session i forløbet er afviklet.

 

Aftalte sessioner skal aflyses eller ændres senest 48 timer inden aftalt tidspunkt ellers skal der betales fuld pris for sessionen.

 

 

Betingelser for "Den kærlige forældres indre rejse"


"Den kærlige forældres indre rejse" er et online forløb, som består af online sessioner via Zoom og online-materiale, der gives adgang til via platformen Kartra. Du vil straks efter køb modtage en email med loginoplysninger til din personlige side.

 

Brugsaftale

Online-materialet i "Den kærlige forældres indre rejse" er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af materialet. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med login, download, o.l. Som kunde er det dit ansvar at materialet ikke videregives af tredje part. Køb af "Den kærlige forældres indre rejse" inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde.

 

Al online-materiale er omfattet af loven om ophavsret. Det er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Kropsvis. Du er velkommen til at bruge online-materialet til personligt brug, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling – dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive Kropsvis' materiale.

 

Betaling

Alle priser er i danske kroner inkl. moms med mindre andet er angivet. Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express, Discover og Mastercard. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse. Kropsvis gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre. Hvis du køber med betaling i flere rater, forpligter du dig ved køb til at betale alle de angivne rater.

 

Fortrydelsesret

På Kropsvis' online forløb er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret ifølge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret. Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret, men denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du via email er blevet tilsendt login-oplysninger til produktet.

 

 

Disclaimer

 

Al materiale fra Kropsvis er baseret på egen uddannelse og erfaringer. Det skal betragtes som inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

 

Kropsvis v/Simon Funder vil gøre sit absolut bedste for at behandle, hjælpe og guide alle, der vælger at investere i sessioner, forløb, workshops og kurser hos Kropsvis, på en så god og givende måde som overhovedet muligt.

 

Når det er sagt, så kan der selvfølgelig ikke garanteres nogle som helst form for resultater og selvom du investerer i en ydelse hos Kropsvis, så vil det ikke være forbundet med nogen form garanti eller mulighed for at stille Kropsvis til ansvar for manglende eller uønskede resultater.

 

Arbejdet med vores egne udfordringer, sygdomme, udvikling, o.s.v. er en process, som vi er i hele livet, og det kan tage mange former og retninger.

 

Det der tilbydes gennem Kropsvis er ikke et quick-fix, men en mulighed for at du kan modtage behandling, støtte og værktøjer, der forhåbentlig, med tid, kan hjælpe dig til at få det bedre.

Læs med på Søndags Kropsvis

3000+ har allerede tilmeldt sig mit nyhedsbrev "Søndags Kropsvis"


© 2021 Kropsvis