Lær hvordan du slipper kampen med dig selv, og med dine fastlåste følelser og reaktioner

Størstedelen af mine klienter kommer til mig fordi de mærker, at de bliver ved med at ryge tilbage i gamle mønstre — uanset hvor meget de prøver at lade være.

 

Det er de samme fastlåste følelser og de samme frustrerende reaktioner, som bliver ved med at udspille sig hver gang du bliver presset.

 

Flere har allerede prøvet at gå hos en psykolog eller andre former for terapi, men det er som om det ikke rigtig gør nogen forskel.

 

Der bliver snakket om tingene og ja, der er måske en bedre forståelse, men der er bare ikke noget der ændrer sig!

 

Sagen er, at dine gamle mønstre — som er en gammel beskyttelse du har opbygget helt tilbage fra din barndom — sidder dybt i kroppen, og ikke er noget du bare kan snakke dig ud af.

 

Derfor skal din krop og dine følelser med ind i rummet, så følelserne ikke bare er noget der bliver snakket om, men noget der får lov at komme til udtryk.

Hvad er en "Slip dine mønstre"-session?

Jeg hjælper dig med at mærke forskellen på at lukke sammen og åbne op.

 

Jeg hjælper dig med at opdage præcis hvornår din beskyttelse tager over og dine mønstre tager magten, så du endelig får mulighed for at handle anderledes.

 

Jeg hjælper dig med at mærke det liv der er i kroppen, ikke bare som noget der er farligt og overvældende, men som noget der er fuldstændig nødvendigt for, at du kan have det godt og føle dig fri.

 

  • Der er styrke og nærvær i din sårbarhed
  • Der er grænser og stå’en op for dig selv i din vrede
  • Der er forløsning og given slip i din sorg 

 

Vi griner og græder fra det samme sted, så hvis du har lært at man ikke skal græde og derfor går og undertrykker de svære ting, så får du heller ikke lov til at mærke alle de gode og dejlige ting!


Skriv til mig herunder hvis du vil arbejde med mig

 

Jeg tilbyder sessioner i Mejlgade i Århus eller online via Zoom.

  • En enkelt session koster 900 kr.
  • Et forløb á 5 sessioner (hvad de fleste vælger) koster 4000 kr.

Glæder mig til at møde dig!

Lærke:

“Min tvivl blev sat til skamme. Jeg fik for første gang åbnet op og givet slip på nogle af de svære følelser jeg længe har rodet med, og har fået et helt nyt perspektiv på de svære relationer jeg har bakset med og fundet den accept jeg søgte.

 

En kombination af Simons rolige og behagelige væsen, hans evne til at skabe et tillidsfuldt rum, samtidig med at han taler ærligt og lige ud af posen, gav mig et tiltrængt puf ift. hvad der skulle til for at jeg kunne komme videre.

 

Jeg kan derfor varmt anbefale andre at gå til Simon.”

Dorthe:

Jeg skrev, nærmest ved et tilfælde, til Simon og fik et helt åbent og ærligt svar retur, som ramte mig, fordi jeg følte mig set og mødt med forståelse.

 

Jeg har mega svært ved at mærke mig selv, mine behov og hvad jeg føler, men Simon har skabt et rum, hvor jeg kan være tryg, møde mine udfordringer og forløse spændinger. Han har hjulpet mig med, at kigge tilbage og ind i mig selv, og til at forstå, at der er en årsag til jeg har lukket ned, men også til at se en mulighed for at komme videre.”

Maria:

De sidste par år har jeg kæmpet med svimmelhed, ørhed og mental træthed. Det er blevet kaldt fødselsdepression, stress, angst. Jeg har talt med en psykolog, sagt mit job op, blevet selvstændig. Men symptomerne fulgte med overalt.

 

Jeg tog tilløb til at skrive til Simon. Fordi jeg var nysgerrig, men ikke forstod, hvad kropsterapi kunne gøre for mig.

 

Og det har været en vild oplevelse at komme ved Simon. Der gemmer sig ting i min krop, som han har hjulpet mig med at få øje på. Og forstå.

 

Simon kan i den grad anbefales. Han har enormt meget empati og en evne til at skabe et rum, hvor der er plads.

Sara:

“I rigtig mange år har jeg kæmpet med meget stærke og overvældende følelser, og jeg har siddet og talt med mange psykloger og terapueter i meget, meget lang tid.

 

Så kommer jeg til Simon og i løbet af ret kort tid, så sker der virkelig noget! Teknikken som han bruger er noget helt særligt og skiller sig i den grad ud fra noget andet jeg prøvet før.

 

Der er bare faldet en sten fra mit hjerte og jeg har fået fred med nogle ting, som jeg har gået med i rigtig, rigtig lang tid. Det her forløb har virkelig givet mig “nøglen”. Det er meget unik!

 

Jeg er meget imponeret over det trygge rum som Simon kan skabe! Han har virkelig stor empati og er hele tiden i meget god kontakt med der hvor jeg er.

 

Og så er det faktisk overraskende hvor langt man kan komme med den her teknik. Det tror jeg ikke der er mange mennesker der klar over.”

Anne-Sofie:

"Fantastisk oplevelse at kunne trække vejret helt ned i maven efter en times session hos Simon. Det føles som at få en ny svævende krop med hjem!

Kan anbefales både til almindelig treat, men også til at få løsnet op på nogle seriøse spændinger. Gør dig selv den tjeneste at prøve det."

Læs med på Søndags Kropsvis

3000+ har allerede tilmeldt sig mit nyhedsbrev "Søndags Kropsvis"


© 2021 Kropsvis